Partner

PT Office skal være ledende innen trening, kosthold, oppfølging og administrasjon. Vi jobber kontinuerlig med videreutvikling av programvaren for å dekke alle behov for trener og utøver. 

LES MER OM PARTNEREN

Om prosjektet

PTOffice ønsket en profesjonell reklamevideo for å fremme deres programvare for personlige trenere.
 

Denne reklamefilmen ble laget ut av et konsept som en GoFitSports Challenge. Denne konkurransen gikk ut på å ta så mange push-ups en klarer på 45 sekunder, for å så bli med i trekningen av seks måneders gratis bruk av programvaren PTOffice. Informasjon rundt konkurransen ser du nedenfor.

Resultat

Tilbakemelding

Et fantastisk prosjekt

GoFit har laget en fantastisk film for oss, og vi er utrolig glad for hvordan denne prosessen har vært. De har vist seg å være et dyktig team, som gir tilbakemeldinger regelmessig underveis i prosessen. Dette gjorde at jeg hele tiden hadde tillit til at resultatet ble bra. Teamet har vært fremoverlendte og løsningsorienterte, når vi har kommet med nye innspill og ønsker. Teamet som arbeidet med filmen var kreative, samtidig med at den røde tråden vi hadde bestemt ble beholdt. Gofit har dyktige mennesker et med stort nettverk, som ble benyttet til å lage filmen og gi den et varmt og personlig preg. Jeg kan varmt anbefale GoFit.

Lasse Svanlund / PTOffice - Daglig leder